29 December 2020
Persoonlijk interieuradvies: online en vanuit de showroom.
Persoonlijk interieuradvies: online en vanuit de showroom.

Persoonlijk interieuradvies: online en vanuit de showroom

Hoe creëer je de juiste sfeer in huis? En hoe kun je de zithoek of woonkamer het beste indelen? Bij 4x6sofa geven wij professioneel en persoonlijk interieuradvies, helemaal gratis!
Vanuit onze showroom in Naarden openen wij – tijdens deze lockdown - onze virtuele deuren zodat het interieur adviesgesprek online kan plaatsvinden. Wij helpen je graag met styling tips, kleuradvies en wooninspiratie.

Interieurinspiratie met de zitbanken van 4x6sofa
Zeker bij het online aankopen van een zitbank ben je misschien bang voor een miskoop. Is de bank niet te groot, te klein, te donker of juist te licht. Of erger nog: zit die bank wel lekker?! Middels ons interieur- en stylingadvies helpen wij je keuzes maken om tot de beste bankopstelling, kleuren en materialen te komen.

Onze banken altijd 1 vaste prijs
Ons concept is simpel en duidelijk: 6 modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Maar de mogelijkheden zijn daarmee legio! Het voordeel van 1 vaste prijs is dat je vooraf al weet hoeveel de hoekbank, rechte bank of modulaire bank gaat kosten. Daarmee kun je je volop focussen op het model, de kleur en de stof van de bank. Samen met onze interieurspecialisten bespreek je welke stijl het beste bij jou past. Echter, dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Want welk model bank past het beste in de ruimte van de zithoek? Welke kleur hoekbank matcht het beste met de vloer en de nieuwe kleur op de wand? Wat is het meest praktische materiaal voor een zitbank bij een huishouden met 3 kleine kinderen? Dit zijn slechts enkele van de vragen die wij dagelijks krijgen. En daarom gaan we jullie vanaf nu online bijstaan met interieuradvies!

welke kleur hoekbank

Interieuradvies vanuit de showroom in Naarden

Normaal gesproken zouden we je graag uitnodigen in onze industriële showroom / loods om daar alle mogelijkheden van de nieuwe zithoek of woonkamer te bespreken. Helaas zit dat er door de lockdown niet in. Maar niet getreurd, want wij ontvangen je nu graag online! Je kunt een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met één van onze specialisten inplannen en al je woonvragen bespreken. Wij zullen zoveel mogelijk aanwezig zijn in onze showroom zodat we via videobellen alsnog een kijkje in de keuken kunnen geven. Dat geeft jou weer een nog betere indruk van de mogelijkheden!

Of je voorkeur nu uitgaat naar een opstelling met onze modulaire bank X6 of toch liever een zithoek met een van onze andere modellen; in dit gesprek kunnen wij samen kijken wat de ideale indeling en/of opstelling voor jouw zithoek zou zijn. 

 

Naast advies over de juiste opstelling van de bank, kunnen wij je uiteraard ook tips geven over de kleur van de bank, welke kleur muren daar mooi bij zouden passen of welk formaat kleed hier mooi bij staat. Heb je nog geen concrete vraag en wil je gewoon extra informatie over onze 6 modellen, 24 kleuren en stoffen ontvangen? Geen probleem, ook dit kunnen wij in detail met je bespreken en laten zien.

interieur advies modulaire bank

 

Wat kun je verwachten van dit online interieur adviesgesprek?

Tijdens deze 60 minuten schetsen we net zo lief een eerste idee als dat we de beelden vanaf jouw Pinterest bord handen en voeten geven. We merken dat er ontzettend veel positieve inspiratie ontstaat door alleen al met elkaar ideeën te delen.
Voor een online styling advies reserveren we 30 minuten de tijd. We vragen je daarom vooraf alvast na te denken wat je vraag precies is:

  • Indeling van je woonkamer
  • Opstelling voor een modulaire bank
  • Kleuradvies voor je woonkamer
  • Algemeen advies over de modellen en de stoffen

We kunnen je zo een eerste goede richting geven. Smaakt het naar meer? Kom dan naar onze showroom om proef te zitten en jouw ideale bank uit te testen.

Het is ook mogelijk om een vervolggesprek met onze stylistes te boeken. De prijs van zo’n styling advies is €99,-. Hiervoor krijg je een uur lang persoonlijk advies en na afloop van het gesprek ontvang je dan (afhankelijk van de opdracht) bijvoorbeeld een SketchUp tekening van je modulaire opstelling in je woonkamer of een bovenaanzicht van de indeling van je woonkamer met zitmeubelen, vloerkleed, kasten etc. Ook een kleurvoorstel kunnen we uitwerken in een digitale collage met echte kleurstalen voor bank en verf.

Interesse in een vrijblijvend interieur advies? Boek dan nu je online sessie (60 minuten) met een van ons, wij denken graag met je mee!


Persoonlijk interieuradvies: online en vanuit de showroom. sketch up