model X4

modulaire bank organisch

verrassend goed zitcomfort

vaste bekleding

hogere leuning

deel je modulaire bank X4 met #4x6sofa

kom schuiven in onze showroom

Lastig inschatten of zo'n organische vorm ook in jouw huiskamer past? We denken graag met je mee. Kom langs of maak een afspraak.

5 gratis kleurstalen

Welke kleur past het beste in jouw huis? Kijk alvast in het daglicht bij jou thuis en vraag gratis 5 kleurstalen naar keuze aan.

hulp nodig of vragen?
Misschien staat je vraag ertussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Of bezoek ons in de showroom om je bank samen te stellen.
wat zijn de levertijden
Wij hebben 9 tot 11 weken nodig om jouw bank te produceren. Wanneer de bank binnenkomt bij onze transporteur, wordt jouw bank binnen 2 weken geleverd. Kan je niet wachten op jouw 4x6 exemplaar? Onze X6 in #09 beige melange is op voorraad beschikbaar en staat binnen een paar weken bij jou thuis.
in welke kleuren zijn de banken verkrijgbaar?
Al onze 6 modellen banken zijn verkrijgbaar in onze 24 kleuren voor dezelfde prijs. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren te kiezen per element. Om goed te kunnen bekijken welke kleuren jou voorkeur hebben en passen bij je interieur kan je bij ons tot 5 gratis kleurstalen aanvragen.
hoe werkt de verzending?
Als je bank in ons magazijn is aangekomen, nemen we contact met je op en gaat het transportbedrijf bellen voor het maken van en bezorgafspraak. Ze bezorgen je bank dan binnen 2 weken. Je bank wordt tot de gewenste ruimte geleverd en in elkaar gezet. Het plastic en karton wordt weer netjes meegenomen.
kan ik de bank ook zelf halen?
Dat is zeker mogelijk. Je kan de bank zelf ophalen in ons magazijn in Amsterdam. We rekenen hiervoor 25 euro voorhandling-en administratiekosten. Houd er in dat geval rekening mee dat onze banken verzekerd zijn tot dat de bank het magazijn heeft verlaten. De zitbanken zijn goed verpakt in plastic en karton. Voor het gewicht en verpakkingsafmetingen mag je altijd contact met ons opnemen.