proefzitten

proefzitten kan zonder afspraak. 

Voor persoonlijk advies voor de modulaire banken X2,  X3, X5 en X6 adviseren wij een afspraak in  te plannen (of bel ons op (085) 049 15 86)

proefzitten in de showroom

Een nieuwe bank is een grote aankoop en daarom wil je zeker weten dat je een bank koopt die bij jou en je woonkamer past. Ziet de bekleding er mooi uit in het echt en is de kleur net als op de foto’s? Zit de bank comfortabel? Je krijgt antwoord op al je vragen in de showroom van 4x6 sofa. Je kunt proefzitten in de showroom en de verschillende stoffen en kleuren in het echt bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en de perfecte bank voor je woonkamer aanschaft. Verzeker jezelf van jarenlang zitplezier met een bezoek aan de 4x6 sofa showroom in Naarden!

showroom in Naarden

De showroom van 4x6 sofa bevindt zich in Naarden. Je kunt tijdens de openingstijden langskomen om de verschillende modellen banken in het echt te bekijken. Diverse modellen staan opgesteld en je hebt de mogelijkheid om proef te zitten. Zo verzeker je jezelf van een comfortabele bank. Niet alle banken en kleuren staan opgesteld in de showroom, maar je kunt voorbeelden van alle stoffen en materialen bekijken. Heb je interesse in een modulaire bank die je zelf samenstelt? Plan dan vooraf een afspraak in, zodat je professioneel geholpen kunt worden.

Gratis parkeren voor de deur. 

persoonlijk advies

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen voor persoonlijk advies. Tijdens zo’n afspraak helpt een professional je bij het vinden van een bank die perfect in je woonkamer past. Er wordt met je meegedacht over kleur- en materiaalkeuzes en we bekijken samen welke modellen goed in je woonkamer passen. Het is mogelijk om een adviesgesprek van een uur te boeken over het samenstellen van een modulaire bank. Een andere optie is om een FaceTime-afspraak in te plannen. Dit is ideaal voor mensen die niet in de buurt van de showroom in Naarden wonen, maar wel graag advies willen met betrekking tot de aankoop van een bank.

24 kleuren in het echt bekijken

Op een foto kun je de kleur van een bank vrij goed zien, maar toch is dit niet hetzelfde als een kleur en materiaal in het echt zien. In de showroom in Naarden staan banken opgesteld in verschillende kleuren. Zo kun je zien hoe een bepaalde stof en kleur er in het echt uitzien. Van de kleuren die je niet op een bank in het echt kunt zien, hebben we voorbeelden van de stof. Je kunt zo alsnog de stof en kleur in het echt bekijken en dit helpt je om een betere keuze voor je woonkamer te maken. We hebben neutrale kleuren, zoals licht- en donkergrijs, maar ook felle kleuren en of subtiele tinten. Je vindt altijd de juiste kleur en stof voor je interieur!

3- of 4-zitsbank

Een veelvoorkomende keuze is die voor een 3- of 4-zitsbank. Deze banken hebben een gemiddelde grootte en passen zo goed in de meeste woonkamers. Op een rechte 3- of 4-zitsbank kun je meerdere personen kwijt, maar je kunt er ook heerlijk languit op liggen in je eentje of met z’n tweeën. In de showroom in Naarden bekijk je diverse 3- of 4-zitsbanken en kies je een model dat past bij je woonstijl. We verkopen 3- en 4-zitsbanken met bijvoorbeeld een strakke uitstraling, een retro uitstraling of een knusse uitstraling.

hoekbank

Een populaire keuze is de hoekbank. Een hoekbank biedt zitruimte voor meerdere personen en heeft een ideale vorm voor de meeste woonkamers. Je kunt heerlijk languit op de bank liggen met twee personen of met het hele gezin zitten. Bij 4x6 sofa vind je diverse hoekbanken, bijvoorbeeld met een chaise longue. Dit is een verlengstuk zonder rugleuning of met een erg lage rugleuning: ideaal voor extra gasten en visueel aantrekkelijk in de ruimte. Let er bij het kiezen van een hoekbank goed op of de hoek aan de linker- of rechterzijde is.

XXL bank

Wil je een extra grote bank in de woonkamer zonder hoek? Dan kies je voor een van de XXL banken. Een XXL bank biedt ruimte voor vijf tot zes personen, maar heeft geen hoek. Deze rechte bank zet je bijvoorbeeld tegen een lange muur. Deze banken passen in grote woonkamers en zijn ideaal voor lange maar smalle ruimtes. Zo creëer je voldoende zitruimte in de lange kamer zonder dat het gedeelte na de hoek de volledige breedte van de kamer in beslag neemt.

modulaire bank

Onze module banken zijn banken die je zelf samenstelt. Je kiest voor een van de vaste modules of stelt zelf een bank samen met de losse elementen. Een modulaire bank maakt het mogelijk om een bank geheel op je wensen af te stemmen, zodat deze perfect in de ruimte past. Je maakt een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom in Naarden. Een professional helpt je dan om de ideale modulaire bank samen te stellen voor jouw woonkamer.