model X6
modulaire lounge bank

lage, diepe zit

14 zitelementen

extra brede lounge

1. lounge comfort
De lage, diepe zit en de comfortabele vulling geven echt het ultieme lounge comfort aan een modulaire bank of ziteiland.  
2. 14+ zitelementen
Met meer dan 14 zitelementen van model X6 zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor kleine en grote woonkamers. Ga voor een strak design of juist loungy met veel kussens 
3. vaste bekleding
Een bank met vaste bekleding en weinig losse kussens is eenvoudiger strak te houden en evengoed comfortabel. 
4. extra brede lounge
Heerlijk samen loungen op het extra brede chaise longue element dat op heel veel manieren kan worden toegepast.  
De X6 elementen op een rij
1
€399,-
2
€499,-
3
€699,-
4
€699,-
5
€799,-
6
€799,-
7
€799,-
8
€799,-
9
€699,-
10
€449,-
11 A
€399,-
11 B
€399,-
12
€449,-
13
€699,-

DOE MEE!.. en maak kans op een zelfontworpen bank t.w.v. €2500,-

Ga helemaal los met online configurator en ontwerp de perfecte modulaire X6 zitbank voor je ruimte. Met talloze zitelementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

bekijk al onze kleurstalen

De perfecte bank samenstellen is een behoorlijke opgave, wij hopen je te helpen door kleurstalen aan te bieden. Ontvang 5 kleurstalen gratis en bekijk welke kleur bij jouw bank past!

schuiven-in-de-showroom

kom schuiven in ons atelier

Maak de perfecte bank op maat voor je studio of woonboerderij. Met 16 elementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

hulp nodig of vragen?
Misschien staat je vraag ertussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Of bezoek ons in de showroom om samen je bank te kiezen.
wat zijn de levertijden Wij hebben 12 tot 16 weken nodig om jouw bank te produceren. Wanneer de bank binnenkomt bij onze transporteur, wordt jouw bank binnen 2 weken geleverd.
in welke kleuren zijn de banken verkrijgbaar? Al onze 6 modellen banken zijn verkrijgbaar in onze 24 kleuren voor dezelfde prijs.
hoe werkt de verzending? Als je bank in ons magazijn is aangekomen, nemen we contact met je op en gaat het transportbedrijf je bellen voor het maken van en bezorgafspraak. Ze bezorgen je bank dan binnen 2 weken.
kan ik de bank ook zelf halen? Dat is zeker mogelijk. Je kan de bank zelf ophalen in ons magazijn in Amsterdam. We rekenen hiervoor 25 euro voorhandling- en administratiekosten. Houd er in dat geval rekening mee dat onze banken verzekerd zijn totdat de bank het magazijn heeft verlaten. De zitbanken zijn goed verpakt in plastic en karton. Een driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. Een hoekbank bestaat uit 2 pakketten: 1 pakket weegt ongeveer 45 kilo. verschillen per bank en kun je bekijken op de productpagina.