model X2
ruime modulaire bank

extra ruime zitbank

diepe zit, hoge rugkussens

zacht lounge comfort

1. ruime zit
Model X2 is de XXL variant onder de modulaire lounge banken. Met de diepe zit en de zachte rug kussens kun je je heerlijk weg nestelen in deze bank. De omvang geeft de bank ook iets heel stoers.
2. hoge rug
De losse rug kussens van deze bank zijn hoog genoeg omde meeste mensen voldoende steun in de rug te geven. Is de zit iets te diep voor jou dan is er de optie om extra rug kussens bij te bestellen.
3. losse kussens
Het voordeel van losse kussens is dat ze zich fijn om je heen vormen. Om de vorm van de losse kussens mooi te houden is het belangrijk om deze zo nu en dan van binnen uit op te schudden. Voor tips klik hier
4. afritsbare hoes
De bekleding van het frame is vast, maar alle losse kussens hebben afritsbare hoezen. Zo kan je de kussens van binnenuit opschudden en eventueel een keer extra reinigen.
De X2 elementen op een rij
1
€399,-
2
€499,-
3
€699,-
4
€699,-
5
€799,-
6
€799,-
7
€799,-
8
€799,-
9
€699,-
10
€399,-
11
€799,-

DOE MEE!.. en maak kans op een zelfontworpen bank t.w.v. €2500,-

Ga helemaal los met onze online configurator en ontwerp de perfecte modulaire X2 zitbank voor je ruimte. Met talloze zitelementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

bekijk al onze kleurstalen

De perfecte bank samenstellen is een behoorlijke opgave, wij hopen je te helpen door kleurstalen aan te bieden. Ontvang 5 kleurstalen gratis en bekijk welke kleur bij jouw bank past!

schuiven-in-de-showroom

kom schuiven in ons atelier

Maak de perfecte bank op maat voor je studio of woonboerderij. Met 16 elementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

hulp nodig of vragen?
Misschien staat je vraag ertussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Of bezoek ons in de showroom om samen je bank te kiezen.
wat zijn de levertijden Levertijden tekst
in welke kleuren zijn de banken verkrijgbaar? verkrijgbaarheid
hoe werkt de verzending? verzending
kan ik de bank ook zelf halen? ophalen