ruime modulaire bank met optie tot extra rugkussens voor extra ondersteuning
heerlijk zachte ruime modulaire bank in warme velours met losse kussens
model X2

ruime modulaire bank

extra ruime zitbank

diepe zit, hoge rugkussens

zacht lounge comfort

deel je modulaire bank X2 met #4x6sofa

bekijk al onze kleurstalen

De perfecte bank samenstellen is een behoorlijke opgave, wij hopen je te helpen door kleurstalen aan te bieden. Ontvang 5 kleurstalen gratis en bekijk welke kleur bij jouw bank past!

schuiven-in-de-showroom

kom schuiven in ons atelier

Maak de perfecte bank op maat voor je studio of woonboerderij. Met 16 elementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

hulp nodig of vragen?
Misschien staat je vraag ertussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Of bezoek ons in de showroom om samen je bank te kiezen.
wat zijn de levertijden?
Wij hebben 9 tot 11 weken nodig om jouw bank te produceren. Wanneer de bank binnenkomt bij onze transporteur, wordt jouw bank binnen 2 weken geleverd. Kan je niet wachten op jouw 4x6 exemplaar? Onze X6 in #09 beige melange is op voorraad beschikbaar en staat binnen 2 weken bij jou thuis.
in welke kleuren zijn de banken verkrijgbaar?
 Al onze 6 modellen banken zijn verkrijgbaar in onze 24 kleuren voor dezelfde prijs. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren te kiezen per element. Om goed te kunnen bekijken welke kleuren jou voorkeur hebben en passen bij je interieur kan je bij ons tot 5 gratis kleurstalen aanvragen.
hoe werkt de verzending?
Als je bank in ons magazijn is aangekomen, nemen we contact met je op en gaat het transportbedrijf bellen voor het maken van en bezorgafspraak. Ze bezorgen je bank dan binnen 2 weken. Je bank wordt tot de gewenste ruimte geleverd en in elkaar gezet. Het plastic en karton wordt weer netjes meegenomen.
kan ik de bank ook zelf ophalen?
Dat is zeker mogelijk. Je kan de bank zelf ophalen in ons magazijn in Amsterdam. We rekenen hiervoor 25 euro voorhandling-en administratiekosten. Houd er in dat geval rekening mee dat onze banken verzekerd zijn tot dat de bank het magazijn heeft verlaten. De zitbanken zijn goed verpakt in plastic en karton. Voor het gewicht en verpakkingsafmetingen mag je altijd contact met ons opnemen.