Vacature Customer Sales and Service 4x6 SOFA | 30 -40 uur

We zijn per direct op zoek naar een Customer Sales and Service medewerker.

Ben je klantgericht en wil je met veel energie werken aan een goede relatie met onze klanten? Lijkt het je leuk om in een scale-up omgeving mee te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je staat klanten te woord via telefoon, e-mail, Whatsapp, en gaat persoonlijk contact niet uit de weg. Je weet vol enthousiasme te informeren over 4x6sofa en kan daarbij alle klantvragen op het gebied van product, bestellingen en leveringen beantwoorden. Vanuit deze gesprekken, maar ook op verzoek van de afdeling verkoop, zal je offertes en orders opstellen. Daarnaast zie je het als een uitdaging om problemen die klanten voorleggen op te lossen. Je schakelt daarbij met interne als externe partijen met als doel een tevreden klant.

Daarom wil je als Customer Sales and Service medewerker bij ons aan de slag.

Je gaat werken bij een jong Nederlands merk dat in 2022 op nummer 36 staat in de FD Gazelle lijst, de snelste groeiers van Nederland. Afgelopen jaren zijn uiterst positief verlopen en dat voel je in het bedrijf.

Omdat we een gezellig en divers team hebben waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt. Groei betekent ook kijken naar nieuwe manieren van werken en we horen graag jouw input. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw werkplek

Je werkt in Naarden, vlakbij de snelweg. Als Customer Sales and Service medewerker zit je in het Team Finance and Operations dat bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers. We zullen in januari 2023 een nieuw kantoor betrekken dat naast onze showroom staat. Thuiswerken is in overleg gedeeltelijk mogelijk nadat je ingewerkt bent.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme, leergierig en interesse! Je hoeft nog niet alles te weten over onze banken en werkprocessen, het begint bij interesse en pro activiteit om kennis snel eigen te maken.
  • We zijn open van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 17:00. De zaterdag is voor de verkoop de drukste dag in de week. Het zou fijn zijn, geen vereiste, als je om de week op zaterdag kan werken.
  • We zijn op zoek naar iemand voor 32-36 uur.
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen, met daarbij de optie om opleidingen en cursussen te volgen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen de €2.200,- en €2650,- per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring.
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
  • Tegemoetkoming van je reiskosten. Als je met de trein komt zorgen wij voor een leenfiets vanaf station Naarden.
  • Een fijne werkplek waar een keuken, lunchtafel en vers fruit aanwezig zijn.

Enthousiast over deze baan?

We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je cv met motivatie naar eduard@4x6sofa.com. Heb je eerst nog een vraag? Neem gerust contact op met Eduard van der Schilden, Manager Finance and Operations via eduard@4x6sofa.com of 085-0491586.