X6: de lounge bank modulair


  • Loungebank met lage diepe zit
  • 13 verschillende elementen
  • in 24 kleuren
  • Talloze opties voor grote en kleine kamers

De X6: altijd een bank voor jou 

Voor wie graag zelf een zitbank samenstelt hebben we bij 4x6 SOFA het model X6. Een modulaire bank opgebouwd uit 13 losse zitelementen, verkrijgbaar in 24 kleuren. Je kan hiermee eindeloos puzzelen in vorm en kleur. Ook zijn er 3 varianten op een rond zitelement waarmee je echt tot de mooiste ronde vormen voor je hoekbank of ziteiland komt.

Om je op weg te helpen hebben we op de website alvast een aantal opstellingen van de module bank samengesteld. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Hieronder lees je hoe het werkt en je zelf al veel voorbereidingen kunt treffen om jouw ideale bank samen te stellen.

Alle elementen zijn rondom gestoffeerd en te koppelen met behulp van een verborgen metalen bevestiging zodat de bank niet wegschuift.  Wil je later de opstelling veranderen? Dan klik je de elementen eenvoudig weer los en bevestig je ze opnieuw in de nieuwe setting.

Alle elementen zijn in 24 kleuren leverbaar. De prijs per element is vast, welke kleur je ook kiest. Lekker eenvoudig dus!

Klik hier om gratis kleurstalen aan te vragen

In de showroom in Naarden hebben we alle 13 elementen op wieltjes staan en ja: daar kun je dus zelf naar hartelust live schuiven en puzzelen. Omdat het soms (vooral op zaterdagen) best druk kan zijn adviseren we om een afspraak te maken. We kunnen dan ook gelijk even met je meedenken. En goed om te weten: om de kleur die je op het oog hebt voor je bank goed te kunnen zien hebben we alle 24 kleuren op rol in onze showroom.

Klik hier voor een afspraak 

De module bank

De mogelijkheden met de zitelementen zijn enorm, dus zie je door de bomen het bos niet meer,  kijk dan eens naar de samengestelde modules. We hebben alvast 8 veelvoorkomende modules samengesteld. 

Bekijk de modules

 

13 elementen om je eigen modulaire bank samen te stellen

Liever zelf aan de slag? De X6 bestaat uit maar liefst 13 losse elementen waarmee jij jouw ideale modulaire bank kan samenstellen.  

 

Kussens

Wil je wat extra steun in je rug? Of juist een extra armleuning? Als aanvulling op onze banken verkopen we meerdere vormen van kussens. Van rechthoekige kussens voor extra steun, rechthoekige kussens voor extra armsteun of mooie decoratieve cilindervormige kussens. Uiteraard kunnen deze kussens in alle 24 kleuren worden uitgevoerd. 

Bekijk de kussens 

Persoonlijke afspraak modulaire bank (60 min) in showroom Naarden 

Van ziteiland tot compacte lounge: met de modulaire bank X6 is echt van alles mogelijk. In onze showroom kunnen we naar hartelust schuiven met de 13 zitelementen totdat we de opstelling hebben die het beste bij jouw situatie past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan een adviesgesprek in de showroom van 4x6 SOFA in Naarden.

Plan een afspraak 

Liever eerst even contact?
Onze stylisten helpen je graag.

085- 0491586 of hello@4x6sofa.com

In 24 kleuren

Ook de modulaire banken van 4x6 SOFA zijn verkrijgbaar in 24 kleuren. 

24-kleuren-september-2022

Kun je niet kiezen?

Vraag 5 gratis kleurstalen aan, binnen 2 werkdagen bezorgd bij jou thuis. 

Bestel je gratis stofstalen

Bang voor vlekken?

Alle banken van 4x6 SOFA hebben 30 maanden fabrieksgarantie op de constructie en de kwaliteit van de stof uitgaande van normaal gebruik. Ben je bang voor vlekken? Bescherm je nieuwe bank en houd hem langer mooi met de Protexx vlekkenservice. Met de vlekkenservice ben je met een simpele handeling bescherm tegen de meeste vlekken. Toch nog een vlek? We bieden altijd een passende kosteloze oplossing.  

Lees meer

Verzendkosten

Voor het bezorgen van een hoekbank, 3- of 4-zitsbank  in Nederland op de begane grond werken we met een vaste prijs van €99,- voor 2 delen, elke element  of hocker extra €30-. Dus bij 3 delen zin de bezorgkosten €129, bij 4 elementen €159 en zo verder. 

We komen de bank dan brengen met 2 man sterk, pakken hem uit, monteren zo nodig de pootjes en nemen de verpakking.

Voor verzenden van een hoekbank aan België is de prijs  vanaf €199,- voor bezorgen op de begane grond in Vlaamstalig België. Is de bezorging meer dan 3 zitelementen of een gebied verder weg dan zullen we vooraf een offerte toesturen voor de transportkosten.