detail van zwart metalen poot modulaire bank 4x6 sofa
model X3

bank op poot modulair

comfortabele zithoogte

losse rugkussens naar keuze

zwart metalen poot

deel je modulaire bank X3 met #4x6sofa

bekijk al onze kleurstalen

De perfecte bank samenstellen is een behoorlijke opgave, wij hopen je te helpen door kleurstalen aan te bieden. Ontvang 5 kleurstalen gratis en bekijk welke kleur bij jouw bank past!

schuiven-in-de-showroom

kom schuiven in ons atelier

Maak de perfecte bank op maat voor je studio of woonboerderij. Met 16 elementen en 24 kleuren is de keuze reuze.

detail van zwart metalen poot modulaire bank 4x6 sofa
hulp nodig of vragen?
Misschien staat je vraag ertussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Of bezoek ons in de showroom om samen je bank te kiezen.
wat zijn de levertijden?
Wij hebben 9 tot 11 weken nodig om jouw bank te produceren. Wanneer de bank binnenkomt bij onze transporteur, wordt jouw bank binnen 2 weken geleverd. Kan je niet wachten op jouw 4x6 exemplaar? Onze X6 in #09 beige melange is op voorraad beschikbaar en staat binnen een paar weken bij jou thuis.
in welke kleuren zijn de banken verkrijgbaar?
Al onze 6 modellen banken zijn verkrijgbaar in onze 24 kleuren voor dezelfde prijs. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren te kiezen per element. Om goed te kunnen bekijken welke kleuren jou voorkeur hebben en passen bij je interieur kan je bij ons tot 5 gratis kleurstalen aanvragen.
hoe werkt de verzending?
Als je bank in ons magazijn is aangekomen, nemen we contact met je op en gaat het transportbedrijf bellen voor het maken van en bezorgafspraak. Ze bezorgen je bank dan binnen 2 weken. Je bank wordt tot de gewenste ruimte geleverd en in elkaar gezet. Het plastic en karton wordt weer netjes meegenomen.
kan ik de bank ook zelf halen?
Dat is zeker mogelijk. Je kan de bank zelf ophalen in ons magazijn in Amsterdam. We rekenen hiervoor 25 euro voorhandling-en administratiekosten. Houd er in dat geval rekening mee dat onze banken verzekerd zijn totdat de bank het magazijn heeft verlaten. De zitbanken zijn goed verpakt in plastic en karton. Voor het gewicht en verpakkingsafmetingen mag je altijd contact met ons opnemen.