bezorgen

 Bij 4x6 sofa willen wij er graag voor zorgen dat je volledig geïnformeerd bent over ons bezorgproces. Op deze pagina vind je antwoorden op je vragen over levertijden, bezorgkosten, het meenemen van jouw oude bank en meer. 

wat is de levertijd voor de banken?

We hebben 9  à 11 weken nodig om je ideale bank te maken. Als je bank in ons magazijn is aangekomen, nemen we contact met je op en gaat het transportbedrijf je bellen voor het maken van en bezorgafspraak. Ze bezorgen je bank dan binnen 2 weken. Mocht je je bank niet binnen 2 weken kunnen ontvangen, dan kunnen we je bank opslaan voor €12,50 per week.

  kunnen jullie onze oude bank ook meenemen? 

  Tegen een meerprijs van €100,- neemt de transporteur je oude bank mee. Het is belangrijk dit wel vooraf aan te geven zodat de transporteur ruimte voor de bank kan reserveren in zijn wagen. De oude bank mag niet zo vies zijn of onder de honden/kattenharen zitten dat de bezorgers daar hinder bij ondervinden bij de bezorging van volgende, nieuwe, banken. 

   kunnen jullie onze bank opslaan? 

   We houden je bank 2 weken kosteloos in onze opslag. Mocht je je je bank langer bij ons in opslag willen houden, dan rekenen we daar €12,50 per week voor . Dit zijn vaste kosten die ons magazijn ons 1 op 1 doorberekend. 

    bezorgen jullie ook 's avonds of op weekend dagen? 

    We bezorgen helaas niet in de weekenden en avonden. Omdat we door het hele land rijden proberen we zo slim mogelijk de ritten te combineren. De transporteur neemt contact op om de bezorgafspraak te maken.

     kan ik de zitbank ook zelf op komen halen? 

     Het is zeker mogelijk om zelf de zitbank op te halen in ons magazijn in Amsterdam. We rekenen hiervoor € 25,- voor handling- en administratiekosten. Houd er in dat geval rekening mee dat onze banken verzekerd zijn totdat de bank het magazijn heeft verlaten. De zitbanken zijn goed verpakt in plastic en karton. Een driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. een hoekbank bestaat uit 2 pakketten: 1 pakket weegt ongeveer 45 kilo. De afmetingen verschillen per bank en kun je nakijken op de product pagina.

     de bezorgkosten op een rij:

     bezorging in Nederland  
     basisprijs bank 2 elementen begane grond  €                  99,00
     extra element  €                  29,00
     opties:  
     per verdieping (zonder lift)  €                  20,00
     externe verhuislift (vanaf prijs)  €                129,00
     oude bank meenemen  €                100,00
        
     bezorging België en Duitsland  prijs op aanvraag 
        
     postpakket afmeting max 100 cm   €                  20,00
     zelf bank ophalen in Amsterdam  €                  25,00