kom langs of maak een afspraak

Langskomen kan altijd, maar wil je zeker zijn van professioneel 1 op 1 advies? Maak dan vooraf een afspraak.

bereid je voor en haal alles uit je showroombezoek:

beschikbare ruimte
Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor je bank? Houd hierbij ook rekening met andere meubelen die in dezelfde ruimte komen te staan (TV meubel, kasten, eettafel etc.)
foto's of filmpjes
Foto's of filmpjes van de huidige situatie zijn vaak een handige hulp tijdens het oriënteren.
materialen en kleuren
Heb je stalen beschikbaar van andere elementen in jouw woonkamer, bijvoorbeeld een staal van de vloer of gordijn, waar de bank mee moet matchen? Neem deze dan vooral mee zodat we samen de perfecte match kunnen maken met een van onze 24 kleuren. Vraag hier alvast 5 gratis kleurstalen aan.
configurator
Ga zelf alvast aan de slag met de configurator om een idee te krijgen van de mogelijkheden en je eigen voorkeuren. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze modulaire banken.

zelf thuis aan de slag?

Ga los met onze configurator, meet je woonkamer op en kijk welke opstelling het beste bij jou past. Vragen? Mail de opstelling alvast toe, dan denken we graag met je mee.

bestel tot 5 gratis kleurstalen voor je zitbank

kleuren thuis bekijken?

Bereid je thuis alvast voor en vraag 5 gratis kleurstalen aan. In ons atelier kun je alle 24 kleuren op een grote staal van 2 meter bekijken.

tips voor een dagje naarden
Lange rit? Overweeg je bezoekje aan onze showroom te combineren met onze tips voor een compleet dagje uit!
bezienswaardigheden
1. Stadskerk Naarden Vesting: bezoek de grote Kerk Naarden wat een van de meest iconische rijks monumentale kerkgebouwen van Nederland is. De kerk kan je elke week bezoeken (gratis entree) op woensdag en zondag van 13.00 - 17.00 uur. En donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Kijk van te voren in de Agenda, er kan een besloten bijeenkomst zijn waardoor bezoek niet mogelijk is. 2. Vesting museum: het Nederlands Vestingmuseum is een historisch museum in de Noord-Hollandse stad Naarden. Het museum kan je elke week bezoeken van dinsdag t/m zondag van 11.30 - 17.00. 3. Muiderslot kasteel: een middeleeuws kasteel in het Noord-Hollandse Muiden omringt met prachtige tuinen.
activiteiten (met de kinderen)
1. Kinderboerderij De Pluimgraaf. Bezoek de kinderboerderij op maandag, woensdag t/m vrijdag en zondag van 9.00 - 16.00 2. Rondje Naarden Vesting: bewandel de 5km route op de vestingwallen.
lekker uitwaaien
1. Jachthaven Naarderbos: gezellig bootjes kijken en lekker eten en drinken bij Porterhouse. 2. Gooimeer: een klein strand waar je gezellig kunt picknicken. 3. Muiderzand: een leuke strand met kindvriendelijk water en zonnig strandpaviljoen 'de Zeemeeuw' om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren.
ontbijten, lunchen of dineren in Naarden Vesting
1. Vesting hotel 2. Passionata 3. Koffie of jij 4. A-fushion 5. Aquavita (chique dineren)

neem contact op

Vragen? Onze klantenservice is op maandag t/m zaterdag van 09:00u - 17:00u bereikbaar.

Proefzitten? Onze showroom is open op dinsdag t/m zaterdag van 10:00u - 17.00u.