X2: de ruime bank modulair

  • Extra grote en ruime zitbank 
  • Nu ook een chaise longue van 170 cm diep, met of zonder armleuning
  • Diepe zit met hoge rugkussens
  • Optioneel actieve zit met extra laag rugkussens 
  • Veel opstellingen mogelijk met 11 verschillende zitelementen
  • Of kies 1 van de 8 samengestelde modules
  • Alles  verkrijgbaar in de 24 kleuren, voor vaste prijzen 

 

De X2 module bank: 8 modules, 11 elementen

De mogelijkheden met de zitelementen zijn enorm, dus zie je door de bomen het bos niet meer,  kijk dan eens naar de samengestelde modules. We hebben alvast 8 veelvoorkomende modules samengesteld. 

Bekijk de modules

 

Zelf samenstellen met 11 zitelementen

Hieronder vind je de afmetingen en prijzen van de losse zitelementen:

De X2: zitcomfort in XXL 

Eindelijk, ook de ruime zitbank model X2 van 4x6 sofa is nu verkrijgbaar als modulaire bank. De heerlijke ruime maten van deze bank en de losse kussens maken deze bank wel heel erg comfortabel. Van alle 6 modellen van 4x6 sofa is de X2 echt de allergrootst. Stel zelf jouw ideale XXL elementen bank samen met de 11 losse zitelementen.  

Met de ruime diepe zit kun je je heerlijk wegnestelen in deze modulaire bank. Maar als optie kun je extra rugkussens bij bestellen als je toch liever goed rechtop wil zitten. Zonder een extra rij kussens is de zitdiepte trouwens ook heel geschikt voor lange mensen. De rugkussens zijn stevig en relatief hoog waardoor je een goede rugsteun hebt. Alle losse rug- en zitkussens zijn voorzien van afritsbare hoezen om ze eenvoudig te reinigen.

De zitelementen zijn rondom gestoffeerd en te koppelen met behulp van een verborgen metalen bevestiging onder de zit van de bank zodat de zitelementen niet van elkaar wegschuiven.  Alle uitvoeringen en losse elementen zijn in 24 kleuren leverbaar. 

In de showroom in Naarden hebben we een proefopstelling staan. En wil je live schuiven dan hebben we de zitelementen in miniatuur beschikbaar want deze zitelementen zijn helaas wat te groot en te zwaar voor wielen. Zoek je een bijzondere opstelling, heb je een lastige kamer indeling of vind je het gewoon fijn als we even met je meedenken? Maak dan een afspraak met een van onze stylisten, dan gaan we samen puzzelen.

Klik hier voor een afspraak 

Daarnaast hebben we alle kleuren op rol, zodat jij een goed beeld krijgt hoe je nieuwe bank er straks, in het echt, uit gaat zien.

Alle elementen zijn in 24 kleuren leverbaar. De prijs per element is vast, welke kleur je ook kiest. Lekker eenvoudig dus!

Klik hier om gratis kleurstalen aan te vragen

 

 

 

Kussens

Wil je wat extra steun in je rug? Of juist een extra armleuning? Als aanvulling op onze banken verkopen we meerdere vormen van kussens. Van rechthoekige kussens (maat M) voor extra steun in de rug, een iets smallere variant (maat X) waarmee je de armleuning kunt benutten als comfortabele rugsteun. En natuurlijk de losse armleuning in blockvorm of rolvorm.  Uiteraard kunnen deze kussens in alle 24 kleuren worden uitgevoerd en blijft de prijs altijd gelijk. 

Bekijk de kussens 

Proefzitten op de X2 in de showroom in Naarden 

In de showroom hebben we een echte XXL uitvoering staan zodat je alle zitelementen live kunt bekijken. Helaas zijn de zitelementen iets te groot en te zwaar om snel te kunnen schuiven in de showroom. Daarom hebben we nu leuke miniaturen van alle elementen zodat je toch je ideale opstelling goed na kunt bouwen.

Want of je nu op zoek bent naar een XXL rechte bank, ziteiland of U-vorm hoekbank: met de modulaire bank X2 is echt van alles mogelijk. 

 

Liever eerst even contact? We denken graag met je mee!

085 049 1586 of hello@4x6 sofa.com

24 kleuren | vaste prijzen

Ook deze modulaire bank van 4x6 sofa is weer verkrijgbaar in alle 24 kleuren. Kijk ook eens naar de 4 nieuwe ECO kleuren. We hebben een mooie ECO wijnrode velvet #01, een ECO teddy ecru #10 en 2 uni ECO beige en taupe tinten kleur #07 en #08. Deze stoffen zijn van petflessen gemaakt en biologisch afbreekbaar. Een mooie eerste stap naar duurzaamheid voor je zitmeubelen.

Kun je niet kiezen? Vraag gerust 5 gratis kleurstalen aan. We proberen deze binnen 2 werkdagen jou thuis te bezorgen. 

Bestel je gratis stofstalen

Bang voor vlekken?

Kies je het liefst voor een lichtere bank maar ben je bang voor vlekken op je nieuwe bank? Met  de Protexx 3-jaar  vlekkenservice houd je de bank eenvoudig schoon. En mocht er een keer een hardnekkige vlek zijn dan kun je de eerste 3 jaar gebruik maken van de vlekkenservice.  Bel Protexx wel binnen 1 of 2 dagen en gebruik geen andere chemische reinigende middelen. Zij kunnen je dan goed helpen.

Lees meer

Verzendkosten

Voor het bezorgen van een hoekbank, 3- of 4-zitsbank  in Nederland op de begane grond werken we met een vaste prijs van €99,- voor 2 delen, elke element  of hocker extra €30-. Dus bij 3 delen zin de bezorgkosten €129, bij 4 elementen €159 en zo verder. 

We komen de bank dan brengen met 2 man sterk, pakken hem uit, monteren zo nodig de pootjes en nemen de verpakking.

Voor verzenden van een hoekbank aan België is de prijs  vanaf €199,- voor bezorgen op de begane grond in Vlaamstalig België. Is de bezorging meer dan 3 zitelementen of een gebied verder weg dan zullen we vooraf een offerte toesturen voor de transportkosten.