samenwerken als interieurprofessional

 

Bij 4x6 sofa werken we graag met je samen – we geloven in de kracht van teamwork en expertise. Onze samenwerking met jou als interieurprofessional heeft verschillende voordelen die je helpen om van elk project een succesverhaal te maken.

wat bieden we jou als interieurprofessional? 

We organiseren maandelijks een kosteloze producttraining en hebben een stylistenbundel met onze 24 stofstalen beschikbaar die het creëren van een materiaal- en kleurenplan nog makkelijker maakt. Daarnaast zijn onze 6 modellen banken beschikbaar in SketchUp.


producttraining 
Maandelijks organiseren we een kosteloze producttraining vanuit onze showroom. Tijdens deze inspirerende ochtend word je ondergedompeld in de wereld van onze modulaire banken. We laten je kennismaken met ons merk, onze 6 modellen, de opbouw van onze banken, gebruikte materialen en niet te vergeten onze 24 stoffen, zodat je straks vol vertrouwen je klanten kunt adviseren.

Uiteraard sluiten we de informatieve ochtend af met een gezellige lunch, waar we graag jouw visie en ideeën horen en elkaar nog beter leren kennen. 


stylistenbundel

De stylistenbundel met onze 24 stofstalen maken het creëren van materiaal- en kleurplannen nog makkelijker. Van tijdloze neutrale tinten tot levendige accentkleuren, onze stoffencollectie biedt eindeloze mogelijkheden om de ideale sofa voor jouw klant te personaliseren. 

Geïnspireerd door de altijd veranderde smaak en wensen van klanten, hebben we een jaarlijkse stofwisseling bij 4x6 sofa. Als interieurprofessional word je hier op tijd van op de hoogte gebracht, zodat je een nieuwe stylistenbundel kan aanvragen. Op die manier kan je altijd onze actuele stoffen gebruiken in je ontwerpen en moodboards. 

SketchUp
We vinden het fijn om onze stylisten een extra dimensie te bieden door onze 6 modellen banken beschikbaar te stellen in SketchUp. Met realistische afmetingen, kleuren en bijpassende accessoires bieden onze SketchUp modellen jou een precieze weergave zodat je met vol vertrouwen kan ontwerpen.

meer weten? 

Wil je meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden? Zoek dan contact op met onze Laurens! Hij is dé persoon die al je vragen kan beantwoorden over het  samenwerken als interieurprofessional. Neem contact op met Laurens via laurens@4x6sofa.com of bel naar (085) 049 15 86.