Vacature TEAM LEAD SHOWROOM 4x6 SOFA | 24 -40 uur

TEAM LEAD SHOWROOM 4x6sofa

De kernwoorden van 4x6SOFA zijn:

PERSOONLIJK

CREATIEF

TRANSPARANT

KWALITEIT

PLEZIER

WARM

Ben je een mensenmens en wil je met veel energie onze klanten adviseren bij het maken van een keuze voor de perfecte nieuwe bank? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheden waar je ook je creativiteit in kwijt kun en lijkt het je leuk om in een scale-up omgeving een leuk verkoopteam verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Vanuit onze inspirerende showroom (een industriële, omgebouwde oude garage in Naarden) voer je de verkoop/adviesgesprekken met onze klanten. Onze showroom is een plek waar klanten zich snel thuis voelen en waar iedereen op een ontspannen manier kan kennismaken met onze 6 modellen en waar uitgebreid gepuzzeld kan worden naar een ideale opstelling voor je woonkamer.

Als showroom team lead beheer je ook de afsprakenagenda, de bezetting van het verkoopteam (6 mensen), coördineer je de verkoopafspraken en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Daarnaast weet je als geen ander onze banken aantrekkelijk te presenteren en de showroom er altijd representatief uit te laten zien.

Kortom, je bent hét aanspreekpunt voor ons verkoopteam en het gezicht van 4x6SOFA voor de klanten, stylistes en architecten die onze showroom bezoeken.

Daarom wil je als Showroom Team Lead bij  4x6SOFA  aan de slag.

4x6SOFA is een jong Nederlands merk dat in 2022 op nummer 36 stond op de FD Gazelle lijst, de lijst van snelste groeiers van Nederland. Ons concept is overzichtelijk en simpel; 6 modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Van onze 6 modellen zijn 3 modellen inmiddels modulair.  Onze ambitie is dan ook om dé modulaire speler van Nederland en België te worden!

Afgelopen jaren zijn uiterst positief verlopen en dat voel je binnen het bedrijf. We zijn een gezellig en divers team waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt. Groei betekent ook kijken naar nieuwe manieren van werken en we horen graag jouw input. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw werkplek.

Je werkt in Naarden, op het industrieterrein, langs de A1,. De showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:00. Als Showroom Team Lead ben je werkzaam in ons verkoopteam dat bestaat uit 6 enthousiaste interieuradviseurs (vast en freelance). Ons kantoor staat naast de showroom waar 6 vaste werknemers werkzaam zijn binnen het Customer Sales, Service en Logistics team. 

Wat vragen wij van jou?

 • Enthousiasme, leergierig en affiniteit met interieur.
 • Beschikbaar voor 32-36 uur. Werken op de zaterdagen hoort daar bij.
 • Je geeft leiding aan het verkoopteam en motiveert ze om met plezier en de juiste kennis advies te geven.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kunnen werken met Outlook, Word, Excel. Sketch up is een pre.
 • Bij voorkeur per direct beschikbaar

Wat bieden wij jou?

 • Aantrekkelijk salaris!
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Personeelskorting.
 • Tegemoetkoming van je reiskosten. Als je met de trein komt zorgen wij voor een leenfiets vanaf station Naarden.
 • Een fijne werkplek waar een keuken, lunchtafel en vers fruit aanwezig zijn.

Enthousiast over deze baan?

We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je cv met motivatie naar laurens@4x6sofa.com. Heb je eerst nog een vraag? Neem gerust contact op met Laurens Landa (commercieel manager) via laurens@4x6sofa.com of 085-0491586.

 Modulaire-banken-ziteiland