Start jouw keuze
Kies je model en uitvoering:

Welke opstelling past het beste in jouw ruimte? Een driezitsbank een hoekbank of heb je voldoende ruimte voor een vierzitsbank (die hebben we in sommige modellen ook al) en een bijpassende footstool? Kijk voor inspiratie eens op ons Pinterest of Instagram account.

Kies dan uit 1 van onze 6 modellen. Benieuwd hoe de bank zit? Op de productpagina vind je de details over het zitcomfort maar je kunt ook even komen proefzitten bij ons in de showroom in Amsterdam.
Kies nu de kleur:

We hebben 4 stofkwaliteiten geselecteerd in 24 kleuren die je op elke bank kunt gebruiken. Twijfel je over een stof of kleur; geef ons dan het model en kleurnummer door dan sturen we zo snel mogelijk een staal per post.

In de showroom hebben we van elke stof een staal van 2 meter die we over de bank kunnen leggen, dat geeft een heel goed beeld van hoe je bank er uit komt te zien in je favoriete stof.

We werken met vaste prijzen, dus voor alle 24 kleuren betaal je dezelfde prijs; 999,- voor een 3-zitsbank en 1.299,- voor een hoekbank.
Bestellen?

Het model en het stofnummer vormen samen de naam van het product. Je kunt de bank bestellen via onze webshop. Alle banken worden met de handgemaakt vandaar dat we 6 a 8 weken de tijd nodig hebben om jouw bank te maken.

Heb je direct een bank nodig?

We hebben altijd een aantal foto/showroommodellen staan die vrijwel direct leverbaar zijn en we hebben een aantal banken op voorraad, vraag naar de mogelijkheden.