X5 compacte hoekbank

Compacte hoekbank X5 (276cm breed)

Wil je graag een hoekbank maar heb je net niet genoeg ruimte? Dan is de compacte hoekbank X5 van 4x6 SOFA echt een oplossing voor jou. Deze hoekbank is met een breedte van 276 cm en een 150 cm diepe chaise longue net iets kleiner als de gebruikelijke maten van een hoekbank.

Dat de compacte hoekbank X5 van 4x6 SOFA iets kleiner is zie je trouwens niet direct. De wat bollere opmaak van het zitvlak op de gestoffeerde plint, in combinatie met de metalen poten die iets naar achteren vallen geven de hoekbank toch een statig karakter. Vooral in velours bekleding is het echt de ‘hotel chic’ van nu.

Gestoffeerd in een fluweel stof zit de bank heerlijk zacht qua stof en stevig qua zitcomfort. Met uitzondering van de rugkussens is de bekleding vast waardoor de stof op de zitting iets minder snel zal plooien als bij losse kussens. De rugleuning is aan de hoge kant en in combinatie met een zithoogte van 46 cm geeft dit een hele comfortabele zit.

Het lounge gedeelte blijft natuurlijk de ultieme plek om languit met je benen op de bank te liggen. En zo is deze hoekbank ook voor de kleinere woonkamer een mooie oplossing voor een heerlijke, luie avond thuis.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina