Algemene voorwaarden

Garantie

4x6SOFA biedt standaard 30 maanden garantie.

De garantie omvat niet de gewone slijtage, situaties die ontstaan zijn door verkeerd onderhoud of helemaal geen onderhoud, montage en opstelling die niet overeenkomen met de gebruiksaanwijzing, het afgeven van andere voorwerpen en stoffen, alsmede vlekken van voedsel, vloeistoffen, en dergelijke.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn allen inclusief BTW en in Euro. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is 4x6SOFA niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Betalen

Je kunt bij 4X6 SOFA op 2 manieren betalen: 1) via aanbetaling van 25% via je bank. Het restantbedrag + bezorgkosten betaal je dan uiterlijk de dag voor bezorging via de bank.2) via Ideal: het gehele bedrag + bezorgkosten ineens, direct bij aankoop . Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging alsmede betalingsinstructies van 4x6SOFA. Annuleren bestelling: Je kunt je bestelling nog binnen 14 dagen annuleren. Neem daarvoor via email of whatsapp contact op met 4x6SOFA: contact@4x6sofa.com of whatsapp 0652086092 onder vermelding van je ordernummers en adresgegevens.

Leveren

Elke zitbank wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Na je bestelling geven we de opdracht zo snel mogelijk in bij de fabriek. Houd voor de levering 6 tot 8 weken aan. Zodra we weten wanneer je bestelling aankomt in ons magazijn, nemen we contact met je op om een bezorgdatum af te spreken.

Bezorgen

De zitbanken, loveseats en hockers kunnen in Zwanenburg worden opgehaald of worden bezorgd. Voor bezorging in Amsterdam of binnen een straal van 50 km rondom Amsterdam hebben we een vaste prijsafspraak en vragen we een vergoeding van €79,-. De vervoerder levert de bank naar de begane grond, pakt de bank uit en zet, indien nodig, de poten eronder. Het verpakkingsmateriaal neemt hij mee. Voor levering op een hogere etage zijn een aantal diensten zoals gebruik touw en blok en huur van een verhuislift is tegen meerprijs mogelijk. Ook is het mogelijk om, tegen een meerprijs van €20, je oude bank af te voeren. Is het afleveradres buiten een straal van 30km van Amsterdam dan vragen we een offerte aan.

Monteren

Om transportschade te voorkomen worden de poten los meegeleverd. Deze zijn eenvoudig te monteren met de bijgeleverde instructie en bevestigingsmaterialen.

Retourneren

Aan het retourneren van banken, hockers en loveseats zijn kosten verbonden, namelijk €250 voor een bank, €150 voor een loveseat en €100 voor een hocker. Indien je een bank wilt retourneren neem dan contact op via contact@4x6sofa.com. Vermeld hierin je ordernummer en we horen graag waarom de bank retour gaat. U krijgt dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour het orderbedrag gecrediteerd met aftrek van de bovengenoemde kosten. De bezorgkosten worden niet geretourneerd. Als u een artikel retour stuurt, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en liefst ook in de originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht u de originele verpakking niet meer hebben of de verpakking is niet meer in redelijke staat, dan kunt u uw aankoop nog steeds retourneren. Wij behouden ons dan echter het recht een bedrag af te trekken ter dekking van het opnieuw inpakken en eventueel repareren van het product.

Klachten

Als je een klacht in wilt dienen over een artikel dat je gekocht hebt bij 4x6SOFA, neem dan contact op voordat de garantieperiode afloopt. We zullen je klacht dan onderzoeken en proberen deze zo goed mogelijk te verhelpen/herstellen. In geval van schade vragen wij enkele foto's op te sturen van de schade aan de bank, en een beschrijving van het probleem. Wij proberen met deze informatie dan de juiste oplossing voor de klacht te vinden. Bij beoordeling kijken we of de klacht gebaseerd is op een productiefout en/of materiaalfout of te wijten is aan gewone slijtage of aangebrachte beschadigingen. Beoordelen wij dat de klacht terecht is, dan zullen wij deze over het algemeen afhandelen door het vervangen van reserveonderdelen, reparatie, of ruilen.

Ons uitgangspunt is altijd dat we er in alle redelijkheid met je uit proberen te komen zodat wij tevreden klanten houden.4x6SOFA v.o.f.

Correspondentieadres: Baanbrugsteeg 28, 1013 HM Amsterdam

KvK-nummer: 67150268

Btw-nummer: NL856851103B01

Bankrekening nummer: Rabobank NL65RABO0314263365